Reserveringsbeleid

Home

Velder 21 5298MB Liempde 

06 – 15 64 81 12

 

1. Bevestiging & factuur

Zodra je bestelling is afgerond met de betaling ontvang je een orderbevestiging en je factuur via je email, (duurt het langer dan verwacht? Check even je spamfolder). Daarmee is direct jouw plaats in de ceremonie vastgelegd. 

2. Vervolg communicatie

Ongeveer 1 week voor de ceremonie ontvang je aanvullende informatie per mail over de locatie, de start- en eindtijd van de ceremonie en de voorbereidingen die je kan treffen. 

3. Mailadresgegevens

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het emailadres juist in te voeren en/of te controleren wanneer dit reeds is ingevuld. 

4. Betaling

Betaling kan met ideal. De betaling dient voorafgaand aan de reservering van de dienst te zijn voldaan. Voor die tijd kan je de bestelling vrijblijvend afbreken.

 

Annuleringsbeleid 

1. Annulering van ceremonies

Tot 1 week voor aanvangsdatum kan kosteloos worden geannuleerd. Na deze termijn geldt een betalingsverplichting van 100%.  (Aan)betalingen worden niet terugbetaald. Ongeacht de reden van annulering (dus ook in geval van blessure en andere ongelukkige omstandigheden). Reserveringen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Indien je je plek wenst over te dragen aan een ander, kunt je dit aanvragen via Cacao & co. Hiervoor wordt 10% administratie kosten in rekening gebracht. Afmelden dient schriftelijk te gebeuren via email via jacobien@cacao-en-co.nl. Afmeldingen via social media gelden niet.

2. Terugbetaling annulering

Een annulering wordt gemiddeld binnen 8 werkdagen verwerkt. Je wordt terugbetaald via het betaalmiddel van de oorspronkelijke transactie. Dit gebeurt automatisch en geblindeerd. Cacao & co heeft geen inzage in je bankgegevens. 

3. Wijziging van reservering 

Tot 1 week voor aanvangsdatum kan de reservering kosteloos worden gewijzigd in een andere datum. Na deze termijn wordt 10% administratie kosten in rekening gebracht. Aanvraag tot wijziging dient schriftelijk te gebeuren via email, via jacobien@cacao-en-co.nl. Afmeldingen via social media gelden niet.

 

Hulp nodig?

Neem contact op via jacobien@cacao-en-co.nl met vragen over je reservering.